Фейсбук След добрата новина, че средствата, нужни за спасението на малкия Марти

...
Фейсбук
След добрата новина, че средствата, нужни за спасението на малкия Марти
Коментари Харесай

Родителите на Стели от Варна: Благодарим ви, че върнахте слънцето и радостта в семейството ни!

 Фейсбук След положителната вест, че средствата, нужни за спасението на малкия Марти от Варна са събрани, Varna24.bg  публикува с наслада и прочувствена изповед на майката на дребния Стели от Варна. Ето какво показа Силвия Емилова с голяма признателност към всички, които помогнаха на дребния войник да пребори тежката диагноза и продължи по пътя си като крепко и мощно дете: 

" Скъпи донори, по време на прегледа на Стели, който беше на 18 октомври в болница Медикъл Парк, Турция, се откри, че Стели е в чудесно здраве и развиване на костната конструкция! Преди интервенцията беше хлътнал гръдният му панер -2,5 см. Сега е с уплътнение на гърдите-7,5 см! Всичко е сполучливо!

За нас и Стели този сложен път на този стадий от неговата възраст завърши с голям триумф и достижението на живота ни!

Слагам завършек на всички кампании за събиране на средства за неговото лекуване!Диагнозата е минало за нас!

Всички дарени продукти за благотворителните базари за Стели ще бъдат дарени и предадени на дете в потребност с проведени кампании за благотворителни базари!

Преглед в Турция ще има единствено в случай че нещо в развиването му ни тормози. Ние като родители ще държим всяка година да бъде следен с профилактичен обзор. Рехабилитацията с плуване продължава допустимо най-дълго!

Надяваме се и имаме вяра, че този призрачен сън няма да се появи още веднъж на 9-11 г възраст! Стискайте палци и Вие, благи донори! Искам да изкажа най-сърдечната си и дълбока признателност на всички Вас, който неразделно бяхте до нас през целият път, до края.....без Вас нямаше да бъде извървян сполучливо!

Фирми, частни лица, другари и родственици - РЕСПЕКТ!

Благодаря на компания Лайт Меди в лицата на Галина Рачева и Юмер, представителите на болница Медикъл Парк в България, който бяха 24ч в денонощието подготвени да се борят за здравето на Стели!

Безкрайна признателност получава и нашият професор по детска гръдна хирургия -Ферзат Занузи за позитивния резултат!

Благодаря на цялата болница, администрация, лекари, професори, мед.сестри и целият личен състав на болница Медикъл Парк, Измит, Турция за цялостното лекуване на нашето слънце! За всички положени грижи и денонощното наблюдаване над слънцето ни!

Страничката му " С обич от сърце за Стели " няма да бъде закрита, с цел да следите неговото положение и триумфите му отсега нататък и нагоре!

Бяхте неразделно до нас и нашият боец-герой Стели!

Вярвах,че ще успеем и успяхме!

Слънцето ни още веднъж блесна и със цялата си мощ и светлина огрява нашият дом!

Благодаря Ви! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР